De leukste buitenschoolse opvang in Vogelenzang

Op de basisschool krijgen kinderen iedere dag te maken met veel nieuwe ervaringen. Zij leren de wereld om hen heen beter te begrijpen en leren tegelijkertijd ook veel over zichzelf. Maar leren is hard werken, en wanneer de schooldag voorbij is moet er ook tijd zijn voor ontspanning. Daarom heeft Les Petits in Vogelenzang een fantastische buitenschoolse opvang waar kinderen in alle rust de schooldag kunnen afsluiten zoals zij dat zelf willen. Op onze buitenschoolse opvang in Vogelenzang staat er iedere dag weer iets leuks klaar om te doen, en de kinderen kunnen bij onze professionele begeleiding hun verhaal kwijt. Daarnaast moedigen de begeleiders van onze buitenschoolse opvang in Vogelenzang de kinderen aan om goed met elkaar om te gaan, waardoor zij hun sociale vaardigheden goed ontwikkelen en snel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken. U vindt onze buitenschoolse opvang in Vogelenzang aan de Henk Lensenlaan. Wij zijn iedere dag van 14:00 uur tot 18:30 uur open, en heten uw kind van harte welkom.

KDV Deken Zondaglaan

Deken Zondaglaan 5A, 2114 EA Vogelenzang

IKC de Paradijsvogel

Henk Lensenlaan 1, 2114 ER Vogelenzang

KDV Deken Zondaglaan

Deken Zondaglaan 5A, 2114 EA Vogelenzang

POV ´t Vogelnest

Henk Lensenlaan 1, 2114 ER Vogelenzang

Altijd een leuke tijd op onze buitenschoolse opvang in Vogelenzang

Les Petits heeft altijd het beste voor met uw kind, en wij vinden het belangrijk dat hij of zij zich bij ons thuis kan voelen. Daarom is er op de buitenschoolse opvang in Vogelenzang veel aandacht besteed aan de voorzieningen, en maken wij gebruik van goed opgeleide begeleiders met veel pedagogische ervaring. Door het uitgebreid aanbod van activiteiten op de buitenschoolse opvang in Vogelenzang hoeft uw kind zich bij ons nooit te vervelen, en de zorg en aandacht die zij van de begeleiders krijgen gegarandeerd zij zich bij ons altijd prettig voelen. Tijdens de middag wordt er op de buitenschoolse opvang Vogelenzang altijd een leuke activiteit georganiseerd waar de kinderen aan mee kunnen doen, en de kinderen krijgen van de begeleiders ook iets lekkers te eten en te drinken. Door het goede toezicht zijn conflicten zeldzaam op onze buitenschoolse opvang in Vogelenzang, en mocht er toch iets voorvallen dan is de situatie altijd snel opgelost.

Ook tijdens vakanties goede buitenschoolse opvang in Vogelenzang

Les Petits vindt het leuk dat de kinderen het bij ons zo goed naar hun zin hebben, en daarom staan de deuren van onze buitenschoolse opvang in Vogelenzang het hele jaar door open. Uw kind kan dus ook tijdens de schoolvakanties bij ons op de buitenschoolse opvang in Vogelenzang langskomen. Tijdens de vakantieperiode zijn wij de gehele dag geopend, en wij zorgen ervoor dat de kinderen iedere dag weer iets bijzonders te doen hebben. Zo worden er door de buitenschoolse opvang Vogelenzang leuke uitstapjes georganiseerd naar verschillende bestemmingen, zodat de kinderen onder goede begeleiding samen met hun nieuwe vriendjes en vriendinnetjes de wereld kunnen verkennen.

Als u vragen heeft over onze buitenschoolse opvang in Vogelenzang of uw kind bij ons wilt inschrijven kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers. Les Petits staan altijd voor u klaar.