Ook in Heemstede de beste buitenschoolse opvang

Voor kinderen is het belangrijk dat zijn goede balans kunnen vinden tussen inspanning en ontspanning. Als de schooldag is afgelopen hebben zij daarom vaak behoefte aan iets leuks, zodat zij de dag op een prettige manier kunnen afsluiten. Les Petits herkent deze behoefte en komt hieraan tegemoet met leuke buitenschoolse opvang in Heemstede. Kinderen tot de leeftijd van 12 jaar zijn bij ons dagelijks na schooltijd welkom op de buitenschoolse opvang in Heemstede, waar zij samen met andere kinderen onder toezicht van onze professionele begeleiders even iets leuks voor zichzelf kunnen doen. Onze buitenschoolse opvang in Heemstede heeft uitstekende voorzieningen en is gelegen in een mooie omgeving. Uw kind vindt op de buitenschoolse opvang Heemstede dus altijd iets leuks om de schooldag mee af te sluiten.

KDV Cruquiusweg B

Cruquiusweg 39 b, 2102 LS Heemstede

BSO Beatrixschool

Von Brücken Focklaan 2, 2102 XC Heemstede

BSO Icarus

Kerklaan 90, Heemstede

BSO Voorweg

Voorweg 24, 2103 ST Heemstede

BSO Cruquiusweg B

Cruquiusweg 39B, 2102 LS Heemstede

BSO Cruquiusweg C

Cruquiusweg 39 d, 2102 LS Heemstede

KDV Cruquiusweg A

Cruquiusweg 39, 2102 LS Heemstede

KDV Cruquiusweg B

Cruquiusweg 39 b, 2102 LS Heemstede

Les Ecoles Heemstede

Cruquiusweg 39 a, 2102 LS Heemstede

POV Pinguins

Voorweg 24, 2103 ST Heemstede

POV Pinkeltje

Von Brücken Focklaan 2, 2102 XC Heemstede

De voorzieningen op onze buitenschoolse opvang in Heemstede

Om te voorkomen dat kinderen zich vervelen is afwisseling en uitdaging heel belangrijk. Daarom biedt Les Petits de kinderen op de buitenschoolse opvang in Heemstede een breed overzicht van verschillende activiteiten en leuke speelmaterialen. Bij ons op de buitenschoolse opvang in Heemstede kunnen de kinderen beschikken over boeken, knutselmaterialen en leuke spellen. Ook zijn er (spel)computers aanwezig waar zij op kunnen spelen. Indien nodig kan de begeleiding van de buitenschoolse opvang in Heemstede uw kind ook ondersteunen bij het maken van zijn of haar huiswerk. Tijdens de middag krijgen de kinderen op de buitenschoolse opvang in Heemstede is uiteraard ook iets te eten en te drinken. De begeleiders zien erop toe dat de kinderen in goede harmonie met elkaar omgaan, en stimulerende kinderen om op een positieve manier met elkaar om te gaan. Zo zorgen zij ervoor dat de kinderen het op de buitenschoolse opvang in Heemstede altijd naar hun zin hebben.

Aanvullende informatie over onze buitenschoolse opvang in Heemstede

Om ouders en kinderen zo goed mogelijk van dienst te zijn heeft Les Petits vier vestigingen voor buitenschoolse opvang Heemstede. Kinderen kunnen dagelijks na afloop van de schooldag terecht bij ons twee locaties aan de Cruquius, bij Icarus en bij de Pr. Beatrixschool. De buitenschoolse opvang in Heemstede is het hele jaar door geopend, ook tijdens de reguliere schoolvakanties. Zo zorgen wij ervoor dat uw kind altijd in een vertrouwde omgeving de ruimte heeft om iets voor zichzelf te doen.

Als u meer wilt weten over de buitenschoolse opvang Heemstede of een indruk wil krijgen van de sfeer kunt u altijd rond te kijken op onze website. Hier vindt u veel informatie over onze werkwijze en de unieke voordelen van onze buitenschoolse opvang Heemstede. Voor specifieke vragen kunt u natuurlijk ook contact opnemen met een van onze medewerkers. Les Petits is per e-mail en telefoon bereikbaar.