Buitenschoolse opvang vestigingen

Na schooltijd is het belangrijk dat uw kind iets voor zichzelf kan doen – spelen met vriendjes of vriendinnetjes, creatief bezig zijn of even rustig lezen. Hiervoor is een vertrouwde omgeving natuurlijk onmisbaar, en dit is dan ook precies wat de buitenschoolse opvang van Les Petits uw kind te bieden heeft. Onze vestigingen voor buitenschoolse opvang zijn op schooldagen buiten schooltijd tot 18:30u geopend, wat betekent dat uw kind direct na school bij ons langs kan komen. Tijdens vakanties gaan de deuren van onze BSO langer open – van 07:30u/08:00u tot 18:30u. Uw kind is bij ons 52 weken per jaar na afloop van de schooldag welkom voor een gezellige, ontspannen middag in een leuke groep.

BSO SAB

Meester H. Enschedeweg, 2111 EB Aerdenhout

BSO SAB

Meester H. Enschedeweg, 2111 EB Aerdenhout

BSO Van Lennepweg

Van Lennepweg 1, 2111 HT Aerdenhout

BSO J.v.Stolberglaan B

J.v.Stolberglaan 27b, 2111CJ Aerdenhout

BSO Sparrenbos

Kleine Sparrenlaan 7, 2121 CJ Bennebroek

BSO Bos en Duin

Bos en Duinlaan 1A, 2061 VM Bloemendaal

BSO BSV

Lage Duin en Daalseweg 17, 2061 BB Bloemendaal

BSO Josephschool

Bispinckpark 31, 2061 SH Bloemendaal

BSO Beatrixschool

Von Brücken Focklaan 2, 2102 XC Heemstede

BSO Icarus

Kerklaan 90, Heemstede

BSO Voorweg

Voorweg 24, 2103 ST Heemstede

BSO Cruquiusweg B

Cruquiusweg 39B, 2102 LS Heemstede

BSO Cruquiusweg C

Cruquiusweg 39 d, 2102 LS Heemstede

BSO Vrijburglaan

Vrijburglaan 27, 2051 LB Overveen

BSO Julianaschool

Willem de Zwijgerlaan 120, 2051 KK Overveen

BSO KWS

Dompvloedslaan 114, 2051 NG Overveen

IKC de Paradijsvogel

Henk Lensenlaan 1, 2114 ER Vogelenzang

De BSO van Les Petits – vertrouwd en dichtbij

Om continu de beste buitenschoolse opvang te kunnen garanderen werkt Les Petits nauw samen met verschillende scholen in de regio Haarlem. Hierdoor kan uw kind bij Les Petits op maar liefst 16 locaties in Bloemendaal, Heemstede, Aerdenhout, Overveen, Bennebroek en Vogelenzang terecht. Er is dus altijd wel een plekje te vinden bij een van onze BSO’s bij u in de buurt.

Uiteraard hebben wij ook gedacht aan veilig vervoer naar de buitenschoolse opvang – Les Petits haalt uw kind afhankelijk van de afstand tot zijn of haar school lopend, per bus of per taxi op. Eenmaal aangekomen zorgen onze professionele begeleiders voor een leuke sfeer en gevarieerde (groeps)activiteiten waar ieder kind aan kan meedoen.

Eenvoudig de ideale buitenschoolse opvang vinden

Bent u op zoek naar een buitenschoolse opvang waar uw kind na schooltijd terecht kan? Bij ons vindt u snel de beste buitenschoolse opvang bij u in de buurt. Met zestien locaties in zes verschillende plaatsen biedt Les Petits een ruime keuze. Wilt u meer weten over ons aanbod? Bekijk dan de beschrijvingen van onze vestigingen. Zo krijgt u direct een duidelijk beeld van de sfeer op de buitenschoolse opvang, en kunt u ook de beschikbaarheid van plaatsen bekijken.

Heeft u al een keuze kunnen maken, en zou u graag op locatie langskomen? Bel of mail met een van onze medewerkers. Zij kunnen u voorzien van meer informatie over onze buitenschoolse opvang, en maken meteen een afspraak voor u.