Buitenschoolse opvang dichtbij Haarlem

Veel kinderen vinden het prettig om de schooldag af te sluiten met iets leuks, zodat ze even afleiding hebben van de dagelijkse beslommeringen en dat wat ze die dag geleerd hebben een plekje kunnen geven. Dit kan bij Les Petits. Onze buitenschoolse opvang ligt dichtbij Haarlem, bij de Koningin Wilhelminaschool in Overveen. Hier kunnen kinderen tot 12 jaar dagelijks naartoe om na schooltijd in een leuke groep iets voor zichzelf te doen. Onze buitenschoolse opvang is vanuit Haarlem makkelijk bereikbaar, en zij kunnen indien gewenst zelfstandig naar opvang komen. Uiteraard kunnen wij uw kind ook op school ophalen. Hij of zij wordt dan door onze chauffeur opgehaald in Haarlem en naar de buitenschoolse opvang gebracht.

De gezelligste buitenschoolse opvang in de buurt van Haarlem

Kinderen maken op de basisschool veel mee – ze leren iedere dag meer over zichzelf en de wereld om hen heen. Deze lessen zijn natuurlijk erg belangrijk, maar ook vermoeiend. Daarom is het belangrijk dat de kinderen aan het einde van de schooldag even iets voor zichzelf kunnen doen. De begeleiders van onze buitenschoolse opvang voor Haarlem begrijpen dit als geen ander. Bij onze buitenschoolse opvang in de buurt van Haarlem is er daarom altijd iets leuks te beleven voor ieder kind. De begeleiding van de buitenschoolse opvang zorgt voor allerlei leuke activiteiten met veel afwisseling, zodat kinderen uit Haarlem zich op onze buitenschoolse opvang nooit hoeven te vervelen. De kinderen kunnen bij ons naar hartenlust spelen, samen of zelfstandig, en daarbij gebruik maken van zeer uitgebreide faciliteiten zoals (spel)computers, boeken en knutselmaterialen. Tijdens de middag zorgt de begeleiding ervoor dat de sfeer goed blijft, en de kinderen krijgen bij ons natuurlijk ook lekker iets te eten en te drinken. Zo gaat ieder kind aan het einde van de middag op de buitenschoolse opvang weer tevreden terug naar Haarlem.

Meer informatie over onze buitenschoolse opvang voor Haarlem

Les Petits voorziet met haar buitenschoolse opvang voor Haarlem op een makkelijk toegankelijke manier in een leuke toevoeging aan de dag van uw kind. Zij hoeven na school immers niet direct naar huis, maken een eerste nog even leuk spelen met leeftijdgenootjes. Als u buiten Haarlem werkt is de buitenschoolse opvang van Les Petits ook ideaal – bij ons kan uw kind immers totdat u weer thuis bent in een veilige, leuke omgeving spelen met leeftijdgenootjes. Hierbij letten wij er op dat de kinderen voldoende aansluiting vinden in de groep; om ervoor te zorgen dat de interesses op onze buitenschoolse opvang in de buurt van Haarlem niet te ver uit elkaar liggen delen wij de kinderen in een bovenbouw- en een onderbouwgroep in.

Als u iets wilt vragen over onze buitenschoolse opvang in de buurt van Haarlem of graag een afspraak wilt maken om bij ons langs te komen voor een kennismakingsgesprek, dan raden wij u aan om contact op te nemen met Les Petits. U vindt onze contactinformatie op de website.