Les Petits, voor de beste BSO in Vogelenzang

Na afloop van de schooldag zijn de meeste kinderen wel klaar met leren, en willen zijn maar een ding: spelen. Dat is begrijpelijk, want het vergt immers veel om de hele dag in de schoolbanken zitten. Op onze BSO in Vogelenzang krijgen de kinderen de kans om in een prettige, veilige omgeving samen met andere kinderen van hun leeftijd precies te doen wat zij willen. Als de school uit is worden zij opgehaald door de begeleiders en naar de BSO in Vogelenzang gebracht, om vervolgens na een hapje en een drankje lekker te kunnen spelen in een mooie omgeving. De voorzieningen op onze BSO in Vogelenzang zijn er op gericht dat ieder kind altijd iets te doen heeft wat hij of zij leuk vindt, en de begeleiders verzorgen iedere dag weer een leuke groepsactiviteit. Tot slot zijn de groepen op de BSO in Vogelenzang zo ingedeeld dat leerlingen van de onderbouw en bovenbouw in hun eigen groep bij elkaar zitten. Zo krijgt ieder kind ruimte voor zijn of haar verhaal en liggen de interesses zoveel mogelijk op één lijn.

Altijd een prettige sfeer op onze BSO in Vogelenzang

Les Petits is pas tevreden als ieder kind zich op onze BSO in Vogelenzang comfortabel voelt, en wij streven ernaar om een zo prettig mogelijke sfeer te creëren zodat de kinderen het bij ons altijd naar hun zin hebben. De begeleiding van onze BSO in Vogelenzang zal daarom altijd met u afstemmen over de wensen en behoeften van uw kind, zodat zij individueel de beste aanpak kunnen bepalen. Deze werkwijze komt de sfeer in de groep ten goede, en zorgt ervoor dat alle kinderen op onze BSO in Vogelenzang de aandacht krijgen die zij nodig hebben. Tijdens het spelen in de groep en gedurende de rest van de middag zorgen de begeleiders van de BSO in Vogelenzang ervoor dat het de kinderen aan niets ontbreekt, en dat iedereen op een leuke en prettige manier met elkaar omgaat. Dit voorkomt conflicten en leidt er ook toe dat eventuele ruzies snel in goede harmonie opgelost kunnen worden.

Ook tijdens de vakantie de leukste BSO in Vogelenzang

De basisschool heeft een belangrijke rol in het sociale leven van uw kind, en dat geldt ook voor de buitenschoolse opvang. Om te voorkomen dat uw kind zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes moet missen tijdens de schoolvakanties blijft onze BSO in Vogelenzang daarom in de vakantieperiode gewoon open. Uw kind heeft dan altijd een leuke plek om naartoe te gaan en hoeft zich nooit te vervelen. Tijdens de schoolvakanties is de BSO in Vogelenzang de hele dag open, van 7:30 uur tot 18:30 uur. Uw kind kan dus de hele dag bij ons op de BSO in Vogelenzang verblijven, en de begeleiding organiseert regelmatig leuke uitstapjes voor verschillende groepen om ervoor te zorgen dat de kinderen zich nooit vervelen.

Op de website van Les Petits vindt u een uitgebreid overzicht van informatie over onze BSO in Vogelenzang, alsmede uitleg over onze aanpak en onze voorwaarden. Voor directe vragen kunt u altijd terecht bij onze medewerkers. Zij zijn gedurende de hele week telefonisch en per e-mail bereikbaar.