Maak kennis met onze fantastische BSO in Overveen

Kinderen leren op de basisschool veel, en dit helpt hen om zich voor te bereiden op het latere leven. Maar zij moeten al deze nieuwe kennis natuurlijk wel zelf een plekje kunnen geven. Aan het einde van de schooldag hebben de kinderen vaak wel genoeg geleerd, en vinden zij het vooral leuk om even te kunnen spelen. Op dat moment is het handig dat zij terecht kunnen bij een goede buitenschoolse opvang, en Les Petits heeft daarom in Overveen een BSO gevestigd waar kinderen de schooldag op een ideale manier kunnen afsluiten. Onze BSO in Overveen is gevestigd in de Koningin Wilhelminaschool en maakt gebruik van professionele begeleiders met veel pedagogische ervaring, en de kinderen worden op onze BSO in Overveen ingedeeld in bovenbouw- en een onderbouwgroepen om ervoor te zorgen dat de interesses in de groep goed op elkaar aansluiten. Bovendien biedt onze buitenschoolse opvang een breed scala aan leuke activiteiten waar de kinderen aan mee kunnen doen. Bij onze BSO in Overveen hebben de kinderen het dus altijd naar hun zin.

Een middag op de BSO in Overveen in vogelvlucht

Als de school uit is kunnen de kinderen naar onze BSO in Overveen komen. Dit kan met goedvinden van de ouders op eigen initiatief, maar u kunt er ook voor kiezen om uw kind door onze medewerkers te laten ophalen en naar de BSO in Overveen te brengen. Eenmaal aangekomen worden de kinderen met open armen ontvangen door onze begeleiders, en kunnen zij onder het genot van een hapje en een drankje vertellen hoe hun dag is geweest. Vervolgens gaan de begeleiders van de BSO in Overveen met de verschillende groepen gezamenlijk iets leuks doen. Zo wordt er met de kinderen gezellig samen geknutseld of gespeeld, en bij mooi weer kan de groep ook lekker de buitenwereld verkennen. Terwijl de kinderen spelen zorgen de begeleiders van de BSO in Overveen ervoor dat de goede onderlinge sfeer behouden blijft. Doordat onze begeleiders de kinderen stimuleren om op een positieve manier met elkaar om te gaan zijn ruzies zeldzaam, en wanneer er toch een conflict ontstaat leren de kinderen dit onder begeleiding zelf op te lossen.

Het verschil van onze BSO in Overveen

Les Petits zorgt er graag voor dat de kinderen het op de BSO in Overveen altijd naar hun zin hebben. Om dit te kunnen bereiken hebben wij ervoor gekozen om onze BSO in Overveen het hele jaar door open te houden. Uw kind kan dus ook tijdens de schoolvakanties bij ons terecht om mee te doen aan leuke activiteiten en samen met zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes te spelen. Bovendien worden er vanuit de BSO in Overveen ook vaak leuke uitstapjes geregeld naar de omgeving, waarbij de begeleiders ervoor zorgen dat de bestemming altijd aansluit bij de interesses van de kinderen.

Als u vragen heeft over de manier waarop wij werken, of iets meer wilt weten over onze BSO in Overveen, dan kunt u rondkijken op onze website of contact opnemen met Les Petits. Wij zorgen er altijd voor dat u de juiste informatie krijgt, en helpen u graag om de beste zorg voor uw kind te vinden.