Bij Les Petits vindt u de beste BSO van Heemstede

Les Petits is trots op de kwaliteit van haar kinderopvang, en is ouders en kinderen graag op zoveel mogelijk manieren van dienst. Daarom hebben wij naast onze andere kinderopvang in Heemstede ook een BSO waar kinderen na schooltijd naartoe kunnen om samen met anderen lekker te spelen. Kinderen op de basisschool in de leeftijd tot 12 jaar zijn bij ons iedere dag welkom. Al naargelang uw wensen en de situatie kunnen uw kinderen op eigen initiatief naar de BSO in Heemstede komen, of gebruik maken van onze ophaaldienst. Vervolgens worden zij op de BSO in Heemstede door de begeleiders ontvangen met een hapje en een drankje, en kunnen zij de schooldag van zich afzetten door even lekker te spelen of mee te doen aan een van de leuke groepsactiviteiten.

De BSO in Heemstede – goede voorzieningen en een geweldige sfeer

Les Petits streeft ernaar om op de BSO in Heemstede de best mogelijke ervaring te creëren voor alle kinderen. Daarom delen wij onze groepen zo in dat de interesses van de kinderen maximaal op elkaar aansluiten. Doordat wij op de BSO in Heemstede werken met afzonderlijke groepen voor de bovenbouw een onderbouw kunnen wij garanderen dat uw kind snel veel leuke nieuwe vriendjes en vriendinnetjes zal tegenkomen. Bovendien is er op de BSO in Heemstede van alles te doen. Computeren, knutselen, lezen, sporten en spelen – op de BSO in Heemstede is vrijwel alles mogelijk en ieder kind kan dan ook precies doen wat hij of zij echt leuk vindt. Naast de hechte groepen en de uitgebreide voorzieningen is er ook nog de professionele begeleiding, die ervoor zorgt dat de kinderen goed met elkaar omgaan en hen stimuleert om op een positieve manier contact te leggen.

Onze BSO in Heemstede is het hele jaar door geopend

Naast de goede voorzieningen en de professionele begeleiding heeft onze BSO in Heemstede nog een ander belangrijk pluspunt: in tegenstelling tot anderen zijn wij het hele jaar door geopend, ook tijdens de vakantieperiode. Uw kind kan tijdens de schoolvakanties terecht op een van onze vier locaties voor BSO in Heemstede. Les Petits heeft naast een vestiging bij de Pr. Beatrixschool en de Icarus school ook twee locaties bij de Cruquius, waardoor ouders en kinderen bij ons veel keus hebben.

Op onze website vindt u meer informatie over onze verschillende opties voor BSO in Heemstede, en krijgt u meteen een goede indruk van de buitengewone sfeer op onze opvang. Voor directe vragen of het inschrijven van uw kind op onze BSO in Heemstede kunt u per e-mail of telefoon contact opnemen met een van onze medewerkers.