Een goede BSO dichtbij Haarlem

Om in de behoefte aan een goede BSO in de buurt van Haarlem te voldoen heeft Les Petits een buitenschoolse opvang geopend bij de Koningin Wilhelminaschool te Overveen. Hier kunnen kinderen tot 12 jaar aan het einde van de schooldag terecht om de drukte en vermoeidheid van de schooldag even lekker van zich af te zetten. De begeleiders van deze gezellige BSO in de buurt van Haarlem ontvangen de kinderen iedere dag met tal van leuke activiteiten, en de kinderen kunnen bij ons in een prettige sfeer onder het genot van een hapje en een drankje de dag afsluiten. Onze buitenschoolse opvang is het hele jaar geopend, en kinderen uit Haarlem kunnen op onze BSO dus ook in de schoolvakanties terecht. Hierdoor hoeven zij zich in de vakanties niet vervelen, en hebben zij altijd een leuke plek om naartoe te gaan als zij even iets anders willen doen.

De leukste BSO in de buurt van Haarlem

Bij Les Petits staat uw kind centraal, en wij streven ernaar dat onze BSO de leukste van Haarlem en omstreken is. Daarom zorgt de begeleiding ervoor dat er iedere dag iets leuks te doen is, en bieden wij de meest uitgebreide faciliteiten op onze BSO in de buurt van Haarlem. Bij ons vind uw kind een eerlijke, gezellige omgeving waar van alles te beleven is. Zo kunnen kinderen uit Haarlem op onze BSO meedoen aan sportieve activiteiten met de groep, maar ook samen of zelfstandig computeren, knutselen of lezen. Als het weer mooi is verplaatsen de activiteiten op onze BSO in de buurt van Haarlem zich naar buiten, en er worden regelmatig uitstapjes georganiseerd waarbij de kinderen samen met leeftijdgenootjes iets leuks kunnen gaan doen.

Meer weten over onze BSO voor Haarlem?

Omdat onze BSO zo dicht bij Haarlem ligt is deze voor kinderen en ouders makkelijk bereikbaar – uw kind kan als u dat wilt zelfstandig vanuit Haarlem naar onze BSO komen, en de bereikbaarheid van onze opvang maakt het ook makkelijker voor u om hem of haar weer op te halen. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om uw kind op school te laten ophalen. Onze chauffeur zorgt er dan voor dat zij na schooltijd van hun basisschool in Haarlem naar onze BSO gebracht worden.

Als u meer wilt weten over onze BSO in de buurt van Haarlem, onze werkwijze of de sfeer op de buitenschoolse opvang, dan kunt u altijd even verder rondkijken op onze website. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met een van onze medewerkers als u vragen heeft over onze BSO voor Haarlem. Les Petits is telefonisch of per e-mail bereikbaar.