De Les Petits BSO in Bloemendaal

Bij Les Petits streven wij ernaar om kinderen altijd de beste zorg te kunnen bieden, en dat kunt u zien aan onze zeer gevarieerde kinderopvang. Onze BSO in Bloemendaal is onderdeel van onze integrale aanpak. Kinderen die aan het einde van de schooldag nog even lekker willen spelen met leeftijdgenootjes of even behoefte hebben aan wat rust vinden op onze BSO in Bloemendaal precies wat zij nodig hebben. De begeleiders van de BSO in Bloemendaal creëren een unieke, prettige sfeer en bieden een breed overzicht van leuke activiteiten waar kinderen zelfstandig of met de groep aan mee kunnen doen. De middag op de BSO in Bloemendaal geeft uw kind de gelegenheid om de ervaringen van de schooldag op zijn of haar eigen manier te verwerken, en biedt hen de kans om in een mooie omgeving andere kinderen te ontmoeten.

Het unieke karakter van onze BSO in Bloemendaal

Onze BSO in Bloemendaal is om meerdere redenen uniek. Ten eerste zijn de voorzieningen bij ons op de BSO in Bloemendaal ongekend uitgebreid; kinderen kunnen bij ons niet alleen beschikken over een breed scala aan leuke spellen, creatieve materialen en boeken maar ook over moderne middelen als computers. Hierdoor kan echt iedereen op de BSO in Bloemendaal iets vinden wat hij of zij leuk vindt om te doen, en deze variatie stimuleert hen om actief bezig te zijn. Bovendien wordt er door de begeleiders van de BSO in Bloemendaal iedere dag weer leuke nieuwe activiteit georganiseerd waar de hele groep aan mee kan doen. Om ervoor te zorgen dat ieder kind voldoende aansluiting vinden in de groep zijn de kinderen bij ons verdeeld over onderbouwgroepen en bovenbouwgroepen. Dit voorkomt dat de leeftijden, en daarmee de interesses, te ver uit elkaar liggen. Tijdens de middag op de BSO in Bloemendaal zien de begeleiders erop toe dat de sfeer prettig blijft, en zij zorgen ervoor dat het onderling contact tussen de kinderen harmonieus verloopt.

Kinderen hebben het op onze BSO in Bloemendaal altijd leuk

Bij ons op de BSO in Bloemendaal hebben de kinderen het altijd naar de zin. Daarmee doelen wij niet alleen op het leuke karakter van onze buitenschoolse opvang, maar ook op het feit dat onze BSO in Bloemendaal het hele jaar door geopend is. Dat betekent dat kinderen ook tijdens de schoolvakanties gewoon bij ons op de BSO in Bloemendaal terecht kunnen. Tijdens de vakanties organiseren de begeleiders regelmatig uitstapjes naar leuke locaties, en zijn de kinderen bovendien de hele dag welkom op de buitenschoolse opvang. Zo hebben zij ook wanneer ze vrij zijn de beschikking over een vertrouwde locatie waar zij even wat afleiding kunnen vinden. Heeft u vragen over onze BSO in Bloemendaal? Op onze website vindt u meer informatie, en u kunt ook altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.