De beste BSO in Aerdenhout vindt u bij Les Petits

Zit uw kind op de basisschool, en wilt u ervoor zorgen dat hij of zij na schooltijd in een veilige omgeving kan spelen en tot rust kan komen? In dat geval is onze BSO in Aerdenhout precies wat u zoekt. De Les Petits- vestiging aan de Van Lennepweg is de mooiste BSO in Aerdenhout, met uitstekende voorzieningen in een mooie bosrijke omgeving. Voor uw kind is het de perfecte plek om de schooldag af te sluiten, en door het toezicht van onze pedagogische professionals is de sfeer altijd prettig. Onze BSO in Aerdenhout biedt een groot aanbod van activiteiten, variërend van knutselen en spelen tot sporten, computeren en zelfs dagvullende uitstapjes met de groep. En doordat wij 52 weken per jaar open zijn kan uw kind zelfs tijdens de schoolvakanties terecht op de BSO in Aerdenhout. Deze uitgebreide mogelijkheden maken de buitenschoolse opvang van Les Petits tot de beste keuze voor uw kind.

Waarom kiezen voor onze BSO in Aerdenhout?

Onze BSO in Aerdenhout is niet zomaar een buitenschoolse opvang – het is een unieke plek waar kinderen na schooltijd in een prachtige omgeving lekker bezig kunnen zijn en de ervaringen van de schooldag een plekje kunnen geven. De boog kan immers niet altijd gespannen zijn, en het is belangrijk dat kinderen na schooltijd op een leuke manier kunnen ontspannen. Op de BSO in Aerdenhout ligt de nadruk dan ook op vrijetijdsbesteding – uw kind vindt hier altijd iets leuks wat hij of zij alleen, of samen met anderen kan doen. En terwijl de kinderen bezig zijn met knutselen, sporten of spelen zorgen de begeleiders van de BSO in Aerdenhout ervoor dat de sfeer goed blijft. Doordat de kinderen op onze buitenschoolse opvang in een onderbouw- en een bovenbouwgroep verdeeld zijn is het leeftijdsverschil nooit te groot en wordt sociaal contact gestimuleerd. Kinderen krijgen hierdoor op onze BSO in Aerdenhout de kans om belangrijke sociale vaardigheden te ontwikkelen.

Vragen over onze BSO in Aerdenhout?

Bij Les Petits staat het kind op de eerste plaats. Wij weten dat de overschakeling naar een buitenschoolse opvang voor veel kinderen even wennen is, en doen er van onze kant alles aan om hen daarin goed te begeleiden. Daarom vindt er altijd eerst een kennismakingsgesprek plaats op de BSO in Aerdenhout. Tijdens dit gesprek krijgt u antwoord op uw vragen en wisselen onze medewerkers informatie met uit. Ondertussen kan uw kind alvast een uurtje rondkijken. Zo weet u al voordat uw kind bij ons op de BSO in Aerdenhout begint alles over onze manier van werken. Bovendien maakt u meteen kennis met de begeleiders van de BSO in Aerdenhout, zodat u er zeker van kan zijn dat uw kind in goede handen is. Als u vragen heeft over onze BSO in Aerdenhout of een kennismakingsgesprek wilde aanvragen kunt u altijd contact opnemen met Les Petits. Onze medewerkers helpen u graag verder.