De unieke, all-inclusive kinderopvang van Les Petits

Als ouder wilt u altijd het beste voor uw kind. Les Petits begrijpt dat als geen ander. Wij weten hoe belangrijk goede opvang is voor opgroeiende kinderen. Daarom is onze kinderopvang all-inclusive. Uw kind krijgt op onze rustige, sfeervolle locaties altijd de beste zorg van de beste professionals – en dat voor de beste prijs. Van planning tot plezier, onze medewerkers en begeleiders denken in alles met u mee.
Meer weten over onze all-inclusive kinderopvang? Bekijk onze filmpjes en neem direct contact op voor een afspraak!

 

Het meest complete kinderdagverblijf

“Wilt u zeker weten dat uw kind de beste zorg en begeleiding krijgt?”
Ons kinderdagverblijf is de perfecte plek voor kinderen van 0-4 jaar! De medewerkers van Les Petits creëren een leuke, zorgzame omgeving waar uw kind het altijd naar zijn of haar zin zal hebben. Daarbij kunnen wij alles voor u regelen, van warme maaltijden tot professionele pedagogische ondersteuning.

Maak kennis met de voordelen van ons kinderdagverblijf.

Buitenschoolse opvang zonder zorgen

“Zoekt u een leuke buitenschoolse opvang waar uw kind na schooltijd even helemaal zichzelf kan zijn?”
Les Petits heeft aan alles gedacht. Wij bieden all-inclusive buitenschoolse opvang op prachtige, groenrijke locaties. Onze medewerkers bedenken de leukste activiteiten en bieden daarbij de beste begeleiding. Uw zoon of dochter voelt zich bij Les Petits dus altijd prettig.

Geef uw kind de beste buitenschoolse opvang.

Spelen in de leukste peuterspeelzaal

“Vindt u het belangrijk dat uw kind in een volledig verzorgde omgeving met andere peuters kan spelen?”
Op de all-inclusive peuterspeelzaal van Les Petits is er altijd iets leuks te doen. Wij bieden persoonlijke aandacht en begeleiding en zorgen ervoor dat uw kind nooit iets tekort komt. Bij Les Petits weet u zeker dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Ontdek wat onze peuterspeelzaal zo uniek maakt.