Vakantiegroep 9 plus

Na een geslaagd experiment in de mei vakantie zetten wij in de zomervakantie de 9 plus groep voort! We merken dat deze groep op de BSO het in vakanties vaak veel leuker vindt om met alleen leeftijdgenoten de dag door te brengen. In vakanties is het aantal kinderen lager dus ook het aantal leeftijdgenoten. We hebben superleuke activiteiten op stapel staan, zoals onze eigen expeditie Robinson organiseren, ontsnappen uit een escaperoom, een film maken, wie is de mol? spelen en een talentenjacht houden!

Wanneer: in week 1, 2, 5 en 6 van de zomervakantie
(week 1 zit inmiddels vol)

Waar: dinsdagen op de BSV in Bloemendaal, donderdagen op de Cruquiusweg in Heemstede. Mocht echter blijken dat er voldoende aanmeldingen zijn om per dag twee groepen te formeren, dan willen we op deze dagen op beide locaties open gaan.

Aanmelden kan vanaf 5 juni t/m 5 juli middels onderstaand formulier.

Praktische info:

Er zijn geen extra kosten verbonden aan de 9 plusgroep als uw kind komt op de dagen dat u al opvang bij ons afneemt of wanneer u tegoedpunten hiervoor in kunt zetten. Wanneer het om een extra opvang dag gaat, betaalt u het reguliere BSO tarief.

Kinderen die op dinsdag en donderdag een vaste plaats bij ons hebben, hebben die dag voorrang op deelname aan de 9 plus groep, mochten er meer aanmeldingen zijn dan het aantal plaatsen.

U brengt en haalt uw kind zelf op de 9 plus locatie. Mocht dit voor logistieke problemen zorgen, dan kunt u dit doorgeven en zullen we bekijken welke mogelijkheden er zijn.

Mocht uw kind zelfstandig naar de opvang komen en/of naar huis mogen dan kunt u dit in het aanmeldformulier aanvinken.

Sorry. Dit formulier is niet langer beschikbaar.