Schaatsworkshop

Volg een schaatsworkshop van Gianni Romme en steun het goede doel!

Roparun: de run op het leven

Team Runner’s Delight, met o.a. enkele medewerkers van Les Petits, doet mee aan de Roparun 2020. Zij hebben deze schaatsworkshops georganiseerd, waarbij de volledige opbrengst naar het goede doel gaat!

Door Roparun projecten worden mensen die kanker hebben geholpen, met als doel de kwaliteit van hun leven te verbeteren.

Les van een olympisch kampioen!

Gianni Romme, olympisch kampioen op de 5 en 10 km in Nagano, verzorgt voor dit goede doel een workshop voor volwassenen en een workshop voor kinderen.
Tijdens de workshop voor volwassenen biedt Les Petits Kinderopvang verschillende activiteiten aan voor kinderen, u kunt dus rustig schaatsen!

Informatie & kosten

Voor wie:
Kinderen uit gr. 1 t/m 8

Wanneer:
zondag 8 maart

Waar:
Schaatsbaan Haarlem
IJsbaanlaan 2

Tijd:
10:30-11:30

Kosten
€25,00,- per kind

Voor wie:
Jeugd & Volwassenen

Wanneer:
zondag 8 maart

Waar:
Schaatsbaan Haarlem
IJsbaanlaan 2

Tijd:
11:45-12:45

Kosten
€25,00,- per persoon

Betaling
Via onderstaand link kunt u uzelf en/of uw kind aanmelden. Na het verzenden van het formulier ontvangt u een bevestiging per mail met daarin een link naar de betaling voor deze workshop. Er kunnen maximaal 25 personen per groep mee doen. De inschrijving sluit op zaterdag 7 maart 18:00 uur.

Inschrijven

De workshop is verdeeld in twee groepen: kinderen (groep 1 t/m 8) en jeugd&volwassenen (vanaf voorgezet onderwijs). Klik hieronder op de juiste link om in te schrijven. U ontvangt na aanmelding een mail ter bevestiging en een betalingslink voor de workshopkosten.

Aanmelden schaatsworkshop Kinderen

Aanmelden schaatsworkshop Jeugd & Volwassenen